Nu mai scriem!

Salut! Sau sa zic what`s good a la enghlish style? Ma rog.

 Trebuie sa recunosc, de la inceput, ca mi-e foarte greu sa mai scriu in romana. Pentru ca nu prea mai gandesc in romana. Pentru ca daca aud pe strada limba noastra dulce intorc capul ca nu cumva, cine stie cum, sa-si dea seama ca inteleg. Dar sa lasam asta, o sa revin.

 Am intrat azi dupa foarte (foarte rau) mult timp pe blog. Am incercat sa scriu ceva, dar am sters tot in repetate randuri. Usor-usor o sa-mi dau drumul, numai sa am si timp.

Ce am observat cu tristete facand curatenie prin blog-roll e ca multi din cei pe care-i citeam nu mai scriu. Adica nu mai scriu demult. Cam la fel de demult ca si mine.

E ciudat cum viata asta te consuma atat de tare, iti ia orice secunda de timp liber si nu-ti mai da voie sa scrii. Ca si cum mi-aduc aminte de celebrul mIRC unde primeai ban pe cate un canal, asa acum viata iti spune “Ai ban la scris, la citit, la vizitat, la plimbat, la orice activitate culturala/sociala/personala! Numai munca! Atat ai voie!”.

E trist! Imi pare rau pentru cei care nu mai au timp sa scrie. Imi pare rau pentru mine ca nu mai am timp sa scriu. E incredibil ce sentiment de eliberare descoperi cand scrii; te cureti de atata negativism, prostie, uratenie si te incarci cu multumire, apreciere si frumos.

 

Mi-e dor sa scriu! Mi-e dor sa dau afara tot ce-mi colcaie prin minte si suflet, mai ales dupa atata amar de vreme in care doar s-a intrat si n-a iesit nimic.

O sa scriu din nou…

Oameni, scrieti!

Tags: , ,

2 Responses to “Nu mai scriem!”

  1. Exe Says:

    Scrie-ne iar mândră, cum poți tu, numa scrie.
    Îți corectezi posturile după ce-ți dai drumul, până atunci scrie să-ți revii, în fond nu are cu ce te afecta dacă te-ar judeca cineva pentru cum scrii acum.

  2. Rares Says:

    Trăiesc azi ce scrie mai sus…să scriem dară! 🙂

Leave a Reply