Rebirth

Durere. Inima plange. Sufletul se chirceste undeva intr-un colt al trupului si isi urla suferinta. Pacat ca sunetele nu parasesc interiorul astfel incat tu sa le poti auzi.


Durerea sfasie. Zi de zi, ora de ora, minut de minut, doare tot mai tare. Mistuie, roade, inteapa, musca, iti zgarie numele in mii de feluri, cu mereu alte fonturi si dimensiuni in fiecare atom de simtire.


Inteleptii spun ca suferim cu adevarat atunci cand nu ne vede nimeni. Dar eu vreau sa ma vezi, pe langa simplul fapt ca stii deja.

Vreau sa-mi vezi disperarea din privire, mana care ti-e intinsa, leganatul oligofren ce mi-e indus de nebunie. Da, nebunie. Sunt nebuna dupa tine, la fel cum tu mi-ai declarat nebunia ta in fiecare noapte si zi. Da, mi-e dor de tine, asaa cum stiu ca gandu-ti zboara des catre mine. Da, recunosc, mi-e greu singura, dar ma consolez cu gandul ca-mi esti solidar in simtiri.


Stiu ca nu pot, implicit nici tu, sa renuntam la acest ceva mai puternic decat noi. Acum e doar o alta pauza, o schimbare de strategie, o mutare de pioni – ca i diversitatea ne poate ajuta, nu?? E inca un pas peste care, cel putin eu, trebuie sa trec cu brio. Doar ca pentru asta am nevoie de resurse pe care, momentan, le-am cam epuizat. Dar cand stocul va fi iar pe plus o voi lua de la capat.

Am sa revin candva mai puternica, mai indarjita, cu mai multe motive sa pot lupta sa te am langa mine.


Lantul asta invizibil care ne leaga se cheama iubire…Si daca la inceput a fost nevoie de doi ca sa se infiripe, n-ai cum sa-l rupi acum de unul singur. Si nici nu vrei.


It`s you and me against the world! But livin` into it!

Tags: , , ,

6 Responses to “Rebirth”

 1. Andrei Says:

  „Mă mămică !” Nu-i bine să suferi de una singură, să te zbaţi în propia neputinţă. Caută în jurul tău; sigur vei găsi pe cineva care să te înţeleagă, să-ţi aline suferinţa, să fie alături de tine.„Durerea sfasie. Zi de zi, ora de ora, minut de minut, doare tot mai tare.” Ceea ce nu te omoră, te face mai puternică. Odată cu trecerea timpului, „sufletul se va cicatriza”, vei deveni rezistentă la o astfel de durere. Nimeni, dar absolut nimeni, nu ar trebui să sufere în singurătate. Va veni o vreme în care vei fi aşa cum ai mai fost. Vei fi din nou iubită. Te vei bucura de la degetul mic, pană în vârful nasului. Fiecare celulă din corp va fremăta de fericire. Dar pană atunci, să fi cuminte !

 2. drg Says:

  “ma Andrei” , tu sigur nu esti femeie? cred ca ori te-ai uitat prea mult la televizor, ori au uitat parintii tai sa-ti ia cablul de net si ai citit prea multe prostii pe net pe care inca nu le constientizezi. trezeste-te, vei ajunge in curand de 3xfemeie.
  crede-ma ca fata asta traieste mai multe intr-o secunda decat traiesti tu o zi intreaga . (cel putin asa o cunosteam eu)

 3. Raswan Says:

  Cel ce iubeste cu patima cunoaste doar umilinta, nu are de ales.Se furiseaza pe aleea ta noaptea, nu are de ales.Viseaza sa-ti sarute fiecare fir de par, nu te teme, nu are de ales.In dragostea-i agonizanta pentru tine nu viseaza decat sa rupa lanturile care-l intemniteaza, nu are de ales…

 4. Gossip City Says:

  Nu trebuie sa ridici decat privirea spre cer si vei realiza ca sentimentele unui om sunt nesemnificative in comparatie cu marele univers. Viata omului e scurta, prin suferinta nu faci decat sa iti irosesti din timpul pretios ce ti s-a dat. Ratiunea aduce ajutoare si te face sa realizezi ca sunt lucruri in lumea asta care necesita mult mai multa atentie decat un neajuns in dragoste. Ai puterea sa schimbi muntii din loc, nu te impiedica de o piatra.

 5. Albastra Says:

  “Inteleptii spun ca suferim cu adevarat atunci cand nu ne vede nimeni. Dar eu vreau sa ma vezi, pe langa simplul fapt ca stii deja.”

  Posibil, dar cel mai bine e sa te vada cineva, exact cum ai spus si tu. Nu stiu, dar parca in ultimul timp, oriunde s-a opri mouse-ul, citesc multa durere. Si ma intristeaza cumplit asta. Fiecare isi percepe durerea intr-un mod diferit, deci numai tu te poti lupta cu ea.
  Nu-ti pot dori decat cat mai multa putere si optimism cat cuprinde. Nu vreau sa zic chestii de genul ” nu merita sa suferi” sau “vei fi din nou fericita” pentru ca nu-si au rostul aici.
  Sper sa fii bine.

 6. EA Says:

  @all: Multumesc!

Leave a Reply