Viata curge…

Secundele trec, minutele si orele la fel, timpul se scurge impasibil pe firul subtire si, uneori, innodat al vietii. Ne-am perfectionat sistemele de programare, stim exact ce trebuie sa facem la serviciu, dar dupa ce usa biroului s-a inchis in urma noastra, incepe valtoarea neintrerupta a vietii de noapte.

Iesim in cluburi, la film, la restaurante, la bowling, la karaoke, facem tot ce ne trece prin cap, insa toate astea fara a capata vreo farama de satisfactie; macar un sambure de fericire interioara.


Singurul mod in care ne amagim durerea, cel putin eu,  e sa mergem la shopping. Dar si cand satisfactia asta isi pierde mirosul de nou, lucrurile reintra pe fagasul normal. Secundele trec, minutele si orele la fel.


Ziua muncim, noaptea ne bantuie, sufletul se macina incetul cu incetul, timpul trece.


Cred ca pe langa sanatate, care e vitala, cel mai important lucru pe pamantul asta e dragostea. E sentimentul care te implineste, te bucura, te face mai bun si mai puternic. Stiu ca poate suna cliseic dar e cea mai sincera si simpla exprimare a dragostei.


Cine ne salveaza sufletul cand suntem singuri? Cine ne tine in brate pana adormim? Cine ne face un masaj sau o frectie cu spirt cand suntem bolnavi? Cine are intotdeauna o vorba buna la greu?

Toate intrebarile astea te exaspereaza in clipele de singuratate. Te asalteaza din toate colturile mintii si fiecare semn de intrebare e mai ascuntit decat un ghimpe.


N-ai motive sa-ti pese, sa te bucuri din toata inima, n-ai cu cine sa impartasesti, nu ai…Si secundele trec, minutele si orele la fel, timpul trece, viata curge…

Tags:

5 Responses to “Viata curge…”

 1. Sergiu Says:

  n-ai stii sa te bucuri de el daca nu ai stii si ce inseamna singuratatea. Cea mai frumoasa parte zic eu, e indragostirea, asa ca.. de ce sa fi mereu cu cineva cand poti sa te indragostesti iar si iar…
  Daca meriti, sper sa gasesti pe cineva sa-ti fie aproape asa cum iti doresti.

 2. MeetTheSun Says:

  … si mergi pe alei pe sub flori infloriti cu sufletul gol, cu mana libera netinuta de nimeni si te intrebi cum poate oare fi atat de frumos afara si atat de pustiu inauntru?

 3. EA Says:

  Sergiu: cel mai bun sfat mi l-ai de pana acum. o sa incerc sa ma tin de el…te pup
  Meet the sun: ah, nu mai intoarce cutitul in rana 🙁

 4. MeetTheSun Says:

  Uite ca sa ma revansez… o sa-ti spun ca dupa orice zi de duminica urmeaza una de luni cu o gramada de treburi la serviciu si inevitabil uiti sa-ti mai plangi de mila 😀

  Si poate… o sa ne indragostim de cine trebuie si vom avea week-end-uri ceva mai fericite si mai pline 🙂

 5. EA Says:

  Meet the sun: hai sa fie mai bine asa draga mea…pup tare

Leave a Reply