Single?

Fetele batrane sunt patetice.


De ce? Pentru ca au trecut de o varsta, de obicei 30-35, si sunt inca niste pierde-vara, n-au nici o idee despre viata sau despre cum ar trebui sa fie ea. Nu generalizez. Ma refer strict la cele pe care le-am intalnit.


Cum arata? Pai, culoarea parului nu e foarte importanta. Blond, saten, roscat…same shit. Statura (conformatia) fiind specifica varstei dezvaluie anumite aspecte mai putin placute (bineinteles, pot fi si exceptii!!). Haine – ieftine, urate si prost asortate. Accesorii – aur…mult. Ochelari de soare pe cap si contur maro cu ruj sidefat pe buze (si nu-s tiganci, culmea!).


Unde le intalnesti? M-am oprit la Unirea intr-o zi. Fiind in zona m-am gandit sa ma opresc sa mananc ceva; oricum nu fusesem pana atunci la ultimul etaj. Si erau ele doua, la o masa. Aveau pe masa o sticla de apa plata si 2 pahare. Cu tot cu lamaie.


Ce asteapta? Printul pe cal alb banuiesc. Dar nu se dau in laturi cand vine vorba de bagat in seama. Arab, tigan, roman sau orice alta natie e perfect pentru “a little less/more conversation”.


In fine. “Playground-ul” pentru copii e fantastic, pentru o clipa m-am intors la copilarie si la pacanelele cu Mortal Kombat.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply