Doar atat…

Orgoliul nu are nici un rol in fata dragostei. Aceste doua “atribute” ar trebui sa se anuleze din start. Dragostea presupune daruire totala, acceptare, compromis, in sensul cel mai pozitiv posibil. Lucruri pe care mandria le submineaza.


Orice om e in stare sa iubeasca din tot sufletul. Sper eu. Numai ca lupta dinauntrul tau nu a ajuns inca la final. Echilibreaza-ti bine talerele balantei si vezi din ce parte ai mai mult de castigat; dintr-un orgoliu egoist sau dintr-o dragoste sincera…


Durerea urla-n tine si simti cum iti smulge interiorul cu mii de gherute ascutite. Dar vanitatea, grijulie, vine cu o ghilotina si-o reduce la tacere. Pe moment. Caci show-ul continua. Pacat ca in cazul asta intelesul e pur realist si chinuitor.


Iti ineci amintirile in licori? Nu e o solutie definitiva; e valabila doar un moment. Ca o vei lua de la capat. Mai bine gasesti ceva viabil.


E acolo undeva…

Tags: ,

4 Responses to “Doar atat…”

 1. Jamilla Says:

  ana, il provoci 😀

  si tare imi vine a crede ca ti-ai cenzurat putin parerea 😀

 2. EA Says:

  Jamilla: scriu ce simt, cand simt…si de obicei provoc numai panica 😀

 3. Jamilla Says:

  ana, e foarte bine sa scrii ce simti si cand simti, pt ca atunci e feelingul cel mai cel. o stim amandoua . te pupicesc, sa ai o saptamana frumoasa!!!

 4. EA Says:

  Jamilla: asa e fetita, pacat ca feeling-ul despre care vorbim ia diverse forme pe parcursul unei singure secunde…nu mai vorbesc de minute, ore, zile…Si se invarte si se suceste pana ma ameteste de tot, si nu mai stiu de la ce feeling am pornit…:D
  Da stiu, e complicat…
  Te pup rau si numai bine la tine!

Leave a Reply