It`s just my imagination

Intr-o seara de vineri. Caldura de acasa, un film bun, o cupa de sampanie si sa te faci atat de mica incat poti avea impresia ca cel de langa tine te poate baga in buzunar. Fara semineu, ca acum avem aer conditionat; fara ecran in aer liber, ca acum avem full HD; fara tabuuri si politeturi, ca acum ne-am mai apropiat ca oameni.


Ai zice ca suna feeric si ca nu poate exista ceva mai frumos. Gresit! Frumusetea e in ochii privitorului, si nu de fiecare data doi oameni vad la fel. Il simti pe cel de langa tine, desi nu asa cum ar trebui. Sau nu asa cum ti-ai dori. Inima iti bate, simturile se ascut, hainele zboara si asta nu din cauza profunzimii momentului in care te afli, ci din cauza imaginatiei. Imaginatie nebuna care nu te lasa libera si te duce exact acolo unde ai vrea sa fii, in centrul plasmuirilor tale perfecte.


Ii arati ingerul din tine, in timp ce diavolul dinauntru isi face de cap cu tine toata si te impanzeste cu amintirea raului cel mai bun. Te bantuie in somn fantomele din trecut, dar el, barbatul de langa tine, te tine atat de strans in brate incat nu poti pati nimic. Si dormi fara a avea macar un vis, unul cat de mic.

Tags: , , , ,

5 Responses to “It`s just my imagination”

 1. albert Says:

  super piesa…

 2. Vali Says:

  Damn woman, greu iti mai trece… Uite aici chintesenta perfectiunii unei voci feminine. Evident, sunt subiectiv, dar in urechile mele, asunse sub casti, asa este http://www.youtube.com/watch?v=1fSY_S45rZ4 😉

 3. EA Says:

  Vali: O stim pe Eta bine de tot :P, intr-adevar are o voce deosebita, dar, dupa parerea mea, departe de perfectiune

 4. Horia Says:

  Vad ca te-ai apucat serios de promovat melodii…ar trebuii sa iti faci un radio online 🙂
  Vali….foarte misto melodia!

 5. EA Says:

  Horia: uite la asta nu ma gandisem pana acum…:D

Leave a Reply