Fly away

Credeam ca pot zbura departe, in balonul meu cu aer cald, si ca ma pot ascunde de grijile lumii in partea ascunsa a lunii. Dar am nevoie de un singur lucru inainte de a-mi lua zborul: am nevoie de un tovaras de cer si as vrea sa fii tu.


Vom zbura pe dupa norii furtunosi si vom privi de sus, te voi acoperi cu curcubee, vom face dus cu praf de stele la miezul noptii in locul nostru special. Te voi sterge cu coada unei comete si am sa-ti sarut fata radioasa.


Panorama visatoare in bataia vantului, schimbatoare in fiecare zi, si noaptea zambetul tau imi va tine loc de Calea Lactee. Luna va descreste in fata noastra plutind in inaltimile cerului. Venus ne va lumina, sclipind usor cand ii vom cere.
In zabovire pe oceanul celest am sa-ti scriu poezii de dragoste, tu fiindu-mi muza, iar Orion si Andromeda ne vor supraveghea croaziera.

Vom dormi pe nori pufosi si poate ii vom fura aripile unui inger ca sa putem zbura; sau poate ne vom furisa in jurul inelelor lui Saturn; sau, sau poate ne vom ancora de-un meteorit ca sa ne putem inalta si mai sus spre cer.
Consimti la a-mi fi tovaras de drum? Sunt gata, m-am captusit cu dragoste sa-mi ajunga tot zborul, ia-mi mana, sa pasim, sa ne indreptam spre soare. Zburam pana vom gasi locul in care unu plus unu fac tot unu.

Nimic nu e mai dulce ca impacarea…


Maxima de azi: Daca ai cunoscut intunericul, vei aprecia mai mult lumina.
Tags: , , ,

3 Responses to “Fly away”

 1. Jamilla Says:

  ma faci sa imi vina sa plang…! sper ca etsi MULTmai bine astazi…! te pup!

 2. codobelc Says:

  ce frumos articol. si ce imagini sensibile. I like it!

 3. Ea Says:

  @jamilla: te las sa plangi, doar daca o faci de fericire :d
  @codobelc: ce face dragostea din om…:)))
  Da, sunt mult mai bine acum!

Leave a Reply