Changes come

Ce faci cand realizezi ca omul de langa tine, pe care l-ai avut aproximativ aproape, la bine si la rau; omul pe care inca il iubesti ca o nebuna; omul pe care cand il vezi inca mai simti fluturasi in stomac; langa care tremuri de emotie, singurul care te cunoaste din priviri, s-a schimbat?


Cand vezi ca deodata, sau cel putin asa intelegi tu, el are alte preocupari, alte drumuri de facut, alte telefoane de dat si nimic din toate astea nu se indreapta catre tine…Cand si putinul timp pe care il petreceati impreuna a devenit inexistent…Cand din doua rute perpendiculare, traseul deviaza devenind paralel…


Omul se schimba constant, isi modifica nevoile, dorintele, modul de viata, etc…odata cu trecerea anilor, din cauza anumitor incidente sau pur si simplu ca natura fiintei tinde catre evolutie. Dar schimbarile astea trebuie comunicate, trebuie transmise astfel incat cealalta jumatate sa nu ramana cu ochii in soare, neintelegand nimic din tot ce se intampla cu tine. Sa vorbim de egoism, oare are rost?


Simt ca nu te mai cunosc, nu mai stiu cine esti, de unde ai venit si incotro te indrepti. Vad in fata mea un strain, o persoana ce nu-mi mai comunica nimic, nici cu privirea, nici prin cuvinte si nici macar cu sufletul. Un om cu care doar ma intersectez uneori, rar. Un om care nu mi se mai pare atat de interesant ca la inceput, ci poate chiar mai mult; un om caruia as vrea sa-i dau drumul sa-si urmeze zborul, dar care nu ma lasa.


M-ar durea sa te las sa-ti vezi de viata, sa zic ca nu ma mai intereseaza, ca nu te mai iubesc, mi-ar fi greu sa zic stop!gata!pana aici!; dar parca tot mai tare ma doare indiferenta ta de acum, faptul ca nu stiu ce faci, momentele in care nu-mi raspunzi ma ard si ma chinuie continuu, ma doare mai tare ca inca te mai las sa-ti bati joc de mine.


Poate dragostea sa dispara cu un simplu adio? Se poate transforma totul in scrum, chiar daca focul inimii inca arde? Lantul disperarii isi deschide singur lacatul?


Zi-mi tu…


Maxima de azi: Cand simti ca iti vine sa strigi, detaseaza-te de toate pentru cateva clipe, daca poti. Respira adanc si incerca sa vezi lucrurile in perspectiva. Apoi, cand esti gata, intoarce-te si infrunta lumea din nou.

Tags:

16 Responses to “Changes come”

 1. o picătură Says:

  nu trebuie neapărat să fie şi cazul de faţă, dar eu i-am dat drumu chiar dacă n-a vrut. se poate ajunge la o tonă indiferenţă şi atunci doare mai tare

 2. Ea Says:

  @o picatura: exact de asta mi-e frica…so I think I`ll pass…10x

 3. samurai Says:

  dragostea nu dispare cu un simplu adio. se estompeaza si dispare incet. se transforma. in…depinde.
  omul se schimba, da. dar ce-i determina schimbarea? tu? nu tu? te schimbi si tu? omul se schimba, nu asa am zis? te determina si pe tine sa te schimbi? este el cel care determina schimbarea din tine?
  daca el s-a schimbat, nu mai e omul de care te-ai indragostit. daca te schimbi dupa el, nu mai esti cea de care s-a indfragostit. va schimbati impreuna, tinzand catre un echilibru, catre o entitate comuna, care merge in aceeasi directie? sau schimbarea se face dezechilibrat, doua entitati, doua drumuri diferite? in cazul asta, aici se termina relatia…
  multe intrebari, nu-i asa? care mai degraba adancesc angoasa, nu?

 4. Ea Says:

  @samurai: ce frumos ai zis…si totusi nu m-ajuti…probabil ca tot singura o s-o scot la capat

 5. samurai Says:

  exact!

 6. samurai Says:

  trec printr-o perioada asemanatoare acum, cel putin asa cred. si cred ca aleg sa ma schimb. sa ma adaptez. e prea frumos ce am ca sa pierd.

 7. Ea Says:

  @samurai: eu m-am “updatat” mereu, dar n-a fost de-ajuns…nu mai am modelul, muza…

 8. samurai Says:

  atunci…
  e important ca schimbarea sa-ti faca si tie bine, sa te faca fericita. altfel, nu inseamna ca te schimbi, inseamna ca cedezi. cu egoismul nu faci casa buna.

 9. samurai Says:

  …nu mai ai muz 🙂

 10. Ea Says:

  @samurai: merge si asa :))

 11. smaranditza28 Says:

  Cred ca dragostea nu dispare niciodata si ca va ramane undeva in adancuri si iti va animti ca exista peste timp, si nu prea cred ca ai ce sa faci ca sa nu doara. Poti doar sa incerci sa nu te chinui cu mii de intrebari, cu de ce-uri si poate daca-uri…

 12. Ea Says:

  @smaranditza27: pai si ochii care nu se vad nu se uita? eu asa cred. pup

 13. Jamilla Says:

  ană, mă omori! începuşi şi tu, ca şi mine, cu întrebările existenţiale, deşi diferim puţin în privinţa întrebărilor, lol!!!
  după cum vezi, am revenit, draga mea dragă, la început am fost prea încărcată sufleteşte, apoi Alfie m-a ţinut trează câteva nopţi, apoi serviciul…sunt super ok acum!!!! însă ştii tu, mereu rămâne un ceva acolo, ascuns în colţul sufletului, care te face să te întrebi…tu ştii la fel de bine ca şi mine! muah!

 14. Ea Says:

  @jamilla: stiam ca ai sa ma intelegi :))..pup fata

 15. MyLastGoodbye Says:

  de ne-ar anunta celalalt ca nu ar mai vrea sa fie o parte din viata noastra, ca sentimentele sale s-au schimbat, ca locul nostru nu mai e acelasi in viata sa, poate ne-ar fi mai usor… dar tot am suferi, asta e clar!
  adevarat e ca indiferenta doare cel mai tare 🙂
  dar timpul isi pune amprenta peste noi si asta se observa in… timp 🙂

 16. Ea Says:

  @mylastgoodbye: indiferenta doare cel mai tare, asta asa e…iar timpul, trece impasibil rezolvandu-le pe toate…pupix

Leave a Reply