Parfumul

Parfumul miroase a acasa.
Asta am constatat dupa ce, adulmecandu-mi usor gatul, mi-ai spus: “parfumul tau ma face sa ma simt ca acasa”. E adevarat ca nu l-am schimbat niciodata. Stiam ca iti place; mie la fel.


Parfumul e o caracteristica, o semnatura clara a personalitatii, o aparenta ce uneori spune multe despre tine. In viziunea ta. Dar in viziunea celui de langa tine, e mirosul cel mai placut, mirosul de asternut cald, de piele fina, de femeie, de refugiu. E parfumul cu care s-a obisnuit si fara de care se pierde cautandu-l. Parfumul e dovada clara ca te recunoaste, ca esti tu. E aroma pe care o recunoaste cu ochii inchisi, pe care o miroase intens si de care nu se poate plictisi, e parte din viata.


Si totusi, iubesti parfumul sau aroma pielii ce-l poarta?
Oare iti vei da seama daca schimba parfumul sau narile ti le vei simti invadate de acelasi miros? Daca schimba parfumul oare iti va mirosi a chirie? Sau e ca si cum ar fi renovat casa?


Am un parfum nou in raft care asteapta cuminte sa miroasa a acasa…

Maxima de azi: Provocarile pe care le intampinam in viata sunt impartite in 3 categorii: usoare, dificile si imposibile. Cei ce le aleg doar pe cele usoare au o viata sigura si plictisitoare. Cei ce le accepta pe cele dificile au o viata grea dar satisfacatoare. Cei ce le abordeaza pe cele imposibile sunt aceia de care posteritatea isi va aduce aminte.

Tags:

4 Responses to “Parfumul”

 1. horia Says:

  Ce te-a facut sa iti schimbi parfumul?

 2. Ea Says:

  @horia: nu l-am schimbat inca, dar am mari sanse…probabil o criza de personalitate, la fel cum s-a intamplat si cu culoarea parului

 3. horia Says:

  Da am vazut ca ai trecut la blond si dupa la roscat…oricum te prinde bine si culoarea asta, n-am ce zice….vezi cu parfumu cum faci..poate nu ii va mai mirosi “a acasa” 😉

 4. Ea Says:

  @horia: ms. parfumul? poate dupa atata bine ar prinde bine si o chirie :)) not my choice 😀

Leave a Reply