I wanna go "home"

Putin trista.


Iar seara, iar tarziu…iar intr-un loc strain, rece si total de “not home”. Iar e prea racoare dupa caldura exasperanta de azi…Iar simt un gol ce-mi invarte stomacul din stanga in dreapta si din spate in fata si inapoi, si tot asa…Iar gandurile mi se schimonosesc in felurite culori, forme si inchipuiri…Iar patul ma asteapta singur de parca as intra intr-o zona crepusculara, in care timpul sta in loc, in care nimic nu mai are viata…

Iar multe intrebari, dar parca din ce in ce mai multe raspunsuri…Parca singura m-am hotarat sa-mi fac viata mai usoara, sa nu-mi mai pun atatea intrebari fara rost, la care stiam raspunsul, dar poate nu vroiam sa-l constientizez…Parca sunt mai linistita, si totusi la fel de complicata.

Incerc sa ma gandesc strict la ce ma face fericita, sa nu ma mai stresez cu lucruri banale.

Viata merge uneori aproape din inertie, si nu intotdeauna e complicata, decat daca asa vrei tu…Incearca sa lasi deoparte tot ce tine de negativ, de incurcat, de nervozitate…Viata e frumoasa! Zambeste! Razi! Fa tot ce trebuie sa fi fericit!

Maxima de azi: Succesul poate fi primejdios; poate da nastere arogantei. Uneori e mai bine sa dai gres. Esecul aduce umilinta, iar umilinta te ridica in ochii oamenilor mai mult decat infumurarea.

Tags:

2 Responses to “I wanna go "home"”

 1. G.P. Says:

  Daca stii si cum poti scapa de negativism, de incurcat si de nervozitate(fara pastile):)), mi-ar placea sa aflu in unul din viitoarele tale posturi.
  Zambesc, rad, dar nu cred ca-s fericit.
  Viata e frumoasa, dar sincer sper sa fie mai frumoasa.
  Cred ca impartim aceeasi problema, fiecare de cealalta parte.:))
  Sper ca n-am fost prea deprimant.
  Oricum, finalul postului tau e optimist, ma inspira.
  Daca vrei sa vezi ceva frumos si optimist intra pe http://www.dono.ro, de altfel de acolo am aflat de blogul tau.
  Pe data viitoare.

 2. Ea Says:

  @g.p.: Singur o sa afli toate astea, imi pare rau ca nu te pot ajuta. Cat despre Dono, il citesc de cate ori am timp si imi place..Zi buna!

Leave a Reply