Blank paper

Pagina mea de viata. Pagina pe care prea multe maini au scris, prea multe degete si-au lasat amprentele ca niste semnaturi valabile. O pagina plina de pete de cerneala in urma lacrimilor lasate de varii scriitori.


Dar gata…e timpul sa intorc foaia, sa ma transform intr-o coala alba de hartie, imaculata, fara nici o insemnare prealabila.


O fila neteda pe care TU o vei acoperi cu cel mai inaltator text, cu cea mai romantica poveste, cu cea mai pasionala poezie…


Sentimentul formidabilului trecut al nostru ma copleseste, dar prezentul imi da aripi ca sa pot flutura in inaltul cerului.


Ieri te-am simtit mai sincer ca niciodata, ieri te-ai uitat adanc in ochii mei, ai incercat sa patrunzi dincolo de abisul ce-l ascund in incercarea de a afla daca mai sufar. Am avut iar fluturi in stomac. Ieri m-ai pupat apasat pe ambii obraji si esenta buzelor tale o simt si acum. Mi-as fii dorit ca momentul acela sa continue. Si incep iar sa visez…


Sunt o pagina noua, abia scoasa din topul sigilat, un fragment neinceput si te astept pe TINE, scriitorul meu…


Maxima de azi: Daca ti se rupe inima, da-I-o lui Dumnezeu sa o repare.

Tags: , , , , , , , , ,

5 Responses to “Blank paper”

 1. Ami Says:

  incepe tu sa te scrii..si dup-aia va veni persoana potrivita sa te completeze..te pup.foarte frumos ce ai scris..

 2. Ea Says:

  N-am s-o fac, pentru ca de cate ori am incercat, am gresit inca de la inceput…Nu mai vreau sa fiu subiectiva, vreau ca EL sa-si scrie sufletul pe pagina mea da capo al fine…

 3. Ami Says:

  daca o mai faci o data o sa gresesti iar..dar pana la un moment dat.toate lucrurile la timpul lor..

 4. JustASmile Says:

  In timp ce cuvintele se aseaza usor pe aceasta foaie intr-un dulce dans al literelor, realizezi ca ceea ce el voia sa scrie, este ceea ce ai vrut sa scrii pentru ca el iubeste foaia, nu isi iubeste cuvintele.
  Scriitorul poate sa nu scrie nimic si foaia sa exprime mai multe decat ar face-o orice cuvant.
  Numai bine.

 5. Ea Says:

  @ami: tocmai asta e…ca nu mai vreau sa gresesc…mai bine astept momentul ala de care vorbesti.
  @justasmile: pai eu ma exprim in fel si chip, doar ca el ori e la alta pagina, ori n-a inceput cartea in care ma aflu eu.simt nevoia de a fii completata si numai el o poate face.
  va pup

Leave a Reply