Insomniac

Ce nasol e sa te trezesti la 10 noaptea si sa misuni bezmetic prin casa…Sa-ti dai programul de somn peste cap, doar pentru ca te-ai gandit pe la ora 8 sa dormi putin, timp in care chiar ai visat frumos. Si uite-te titirez, buimac in acelasi timp, cu fata in monitor asteptand sa se intample ceva extraordinar. Si dai drumul la televizor, dar singura chestie digerabila este o comedie siropoasa cu niste studenti. Si te intrebi: “De ce m-am trezit?” Preferai sigur sa dormi pana dimineata, tihnit, sa te duci la scoala, munca sau oriunde altundeva, sa incepi ziua ca un om normal. Dar acum esti condamnat la o alta zi esuata, pentru ca ai sa mai adormi dracu` stie cand, si, bineinteles, maine vei dormi toata ziua…Ce-i de facut? Pai, cu putina vointa, fa-ti un program strict pe care sa nu-l incalci EVER!! Poate…ceva…Bafta!

Tags: , ,

3 Responses to “Insomniac”

  1. blackme_costy Says:

    Am avut si eu neplacerea de a trece prin ce-ai trecut tu, si a doua zi, la servici,n-am mai putut avea acela-si “entuziasm”, dar n-am observat ca ar fi derajat pe cineva. Cert este ca odata ajuns acasa, nu m-a mai trezit nimeni pana a doua zi la 15:00 …. dar am trecut si peste asta…;)

  2. blackme_costy Says:

    Tie nu ti s-a intamplat sa adormi cu telecomanda in mana in jur de ora 19:00 si sa te trezesti la ora 03:00 fara motiv, si apoi sa stai treaza pana a doua zi dimineata?

  3. Ea Says:

    Nu prea adorm cu telecomnada in mana, dar oricum e foarte nasol…:D

Leave a Reply